چند ویژگی مشترک از سرمایهگذاران ثروتمند
نتایج تحقیقات علمی نشان داده است افراد ثروتمندی که از طبقههای متوسط و رو به بالا به ثروت رسیدهاند، چند خصوصیت رفتاری مشترک دارند. بینش ثروتمندانه و درک ارزش ثروت.
زمانی که از آنها در خصوص راز موفقیتشان سؤال میشود، آنها در پاسخ به سه نکته اصلی؛ سختکوشی، جاهطلبی و تربیت خانوادگی اشاره میکنند.
در ادامه این مقاله، ده خصوصیت مشترک بین افراد ثروتمند بیانشده است که این خصوصیات حاصل نتیجه یک تحقیق علمی انجام شده در کشورهای اروپایی است.
صفات مشترک رفتاری
آنها ثروت را در طول زمان میسازند. اکثر ثروتمندان بررسیشده در این تحقیق علمی از درآمدهای متوسط برخوردار بودند. همچنین درصد کمی از آنها در قشر بسیار کمدرآمد قرار داشتند. این افراد در طول زمان، ثروت کسب کردند و از درآمد کار و سرمایهگذاریهای خود عایدی داشتند.
آنها یک روش اساسی و بلندمدت برای سرمایهگذاری را در نظر گرفتند. ۸۶ درصد از ثروتمندان بررسیشده در این تحقیق، ثروت خود را از طریق استراتژیهای بلندمدت خرید و نگهداری، سهام و اوراق مشارکت به دست آوردهاند. آنها ریسک زیادی در سرمایهگذاریها را تحمل کردهاند. این افراد سرمایهگذاریهای خود را پیچیده و در سطح بالا نگهداشتاند تا ثروت خود را توسعه دهند.
آنها به موقعیتها خوشبین هستند. بیشتر این افراد نسبت به بازده سرمایهگذاریهای سالانه خود خوشبین هستند. اکثر آنها بیش از ۱۰% سبد سرمایهگذاری خود را به پول نقد اختصاص داده بودند. دلیل این امر این است که در صورت وجود موقعیتهای مناسب سرمایهگذاری، انعطاف لازم برای وارد شدن به موقعیتهای جاهطلبانه سرمایهگذاری را داشته باشند.
آنها از اعتبار بهعنوان استراتژی سرمایهگذاری بهره میبرند. تقریباً دوسوم این افراد، اعتبار را بهعنوان یکراه کسب ثروت در نظر گرفتند، آنها در این خصوص میگویند که میدانند چگونه و چه زمان از اعتبار خود بهعنوان یک مزیت مالی استفاده کنند. (همچنین بخوانید؛ چطور با روش سایر ثروتمندان میتوانیم ثروتمند شویم؟).
آنها در تصمیمات سرمایهگذاری خود مالیات را در نظر میگیرند. سرمایهگذاران ثروتمند میدانند که بهترین بازدههای سرمایهگذاری اگر در معرض افزایش مالیات قرار بگیرند ساییده و به بازده منفی تبدیل میشوند. بسیاری از این ثروتمندان موقعیتهای سرمایهگذاری با بازده پایینتر و مالیات بهمراتب پایینتر را انتخاب کردند و درواقع پارامتر مالیات برای آنها بسیار مهمتر بوده است. (بخوانید؛ مزایای داشتن یک شغل نیمهوقت در منزل).
آنها در داراییهای ملموس ارزشمند سرمایهگذاری میکنند. تقریباً نیمی از این افراد در داراییهای ملموس سرمایهگذاری کردهاند. این داراییها شامل زمینهای کشاورزی، املاک و مستغلات است که میتوانند کسب درآمد کنند و در طول زمان با رشد ارزش ذاتی روبهرو شوند. همچنین برخی از آنها اقدام به جمعآوری آثار هنری کردهاند. چراکه از هنر میتوان بهعنوان یک کلاس دارایی جایگزین استفاده کرد.
آنها نظم پسانداز را رعایت میکنند و خریدهای عاقلانه انجام میدهند. اکثر آنها براین باورند که سرمایهگذاری برای نیازهای بلندمدت به تأمین نیازها و خواستههای روزمره ارجحیت دارد. این رویکرد در سنین اولیه و کودکی در افراد شکل میگیرد.
تربیت خانوادگی مؤثر دارند. اکثر این افراد از خانوادههایی بودند که والدینشان آنها را تشویق به دنبال کردن استعدادها و توانمندیهای خود کرده بودند. درعینحال آنها در خانواده خود مرزهای انضباطی مشخص داشتند که میتوانستند بهدفعات مشخص شکست را تجربه کنند. این ارزشهای خانوادگی بیشترین تأثیر بر روی رفتار آنها را در طول رشدشان داشته است بهطوریکه توانستند به دستاوردهای تحصیلی، انضباط مالی، وفاداری خانوادگی و همکاری جمعی دست یابند.
آنها با حس بشردوستی آشنایی زیادی دارند. میگویند که در خانواده خود همیشه احساس نوعدوستی وجود داشته است.
آنها ازدواج موفق و دائمی داشتند. اکثر آنها در رابطه بسیاری قویای با همسر خود بودند و اکثراً با افرادی ازدواج کردند که در وضعیت مالی آنها تأثیر مثبت ایجاد کرده و از عقبگرد مالی آنها را دورنگه داشته است. و اغلبِ بحثهایشان در خصوص پول و نحوه رسیدن به اهداف مالی است.
جمعبندی
بیشتر افراد ثروتمندِ حقیقی از خانوادههای ثروتمندان نبودند. آنها ثروت خود را در طول زمان ساختند و بین اکثر آنها ده خصوصیت رفتاری مشترک وجود دارد.
منبع: گروه مشاوران مالی سامان